Een freelance webdesigner in plaats van een bureau? Yes, girl! Om deze 3 redenen

Hoe vind je de speld (lees: de perfecte webdesigner voor jouw bedrijf) nog in die MEGA hooiberg aan webdesigners? I got you! Daarover klom ik in een eerdere blog dus al in de pen. Wat als ik je vertel dat je je zoektocht nóg een stukje makkelijker maakt door in ieder geval te kiezen voor een freelance webdesigner. Waarom? Pak een stoel! Ik geef je drie goede redenen. 

Met een freelance webdesigner heb je áltijd persoonlijk contact

De behoefte aan persoonlijk contact tussen opdrachtgever en opdrachtnemer groeit! Herkenbaar? It all makes sense. Waar je bij een bureau je intake met Annie kunt hebben, krijg je een uitgewerkt voorstel van Pieter en moet je je feedback vervolgens met Saar delen. Overdreven? Misschien een beetje, maar met een freelance webdesigner ben je in ieder geval verzekerd van één aanspreekpunt en altijd persoonlijk contact. Of het nu fysiek, via Zoom of per mail of telefoon is. Je gaat de match aan met een persoon. Dus als die match er eenmaal is, zit je gebakken voor al je vragen, spar-sessies en feedback. 

Steady creativiteit en expertise

Creativiteit is key binnen de webdesign wereld, maar ook iets kneiterpersoonlijks. Natuurlijk gaat dit gepaard met een flinke dosis kennis en expertise, een portie ervaring én strategisch inzicht: maar met gebrek aan creativiteit komt er van jouw unieke merk, nieuwe website of WooCommerce webshop – nou ja: van de effectiviteit daarvan – niet heel veel terecht. Kies je voor een freelance webdesigner, dan kies je voor steady creativiteit en expertise. Je bent 0,0 afhankelijk van wie er (met welke creativiteit) vandaag of morgen binnen een bureau beschikbaar is voor jouw opdracht, vraag of feedback. 

Want kies je ervoor om met mij samen te werken om m’n toffe bedrijfsnaam, website en eventueel fancy kantoor, of kies je voor mij als persoon, voor mijn creativiteit en mijn portfolio? Je kiest voor één persoon, voor één match. Hoe cliché het ook klinkt, is 1 + 1 is dan toch echt 3. Van ambitieuze ondernemer tot ambitieuze ondernemer willen meedenken in oplossingen, samen brainstormen en samen een ijzersterke branding voor je onderneming neerzetten: dát is een freelance webdesigner. 

Lees verder onder de foto

Een freelance webdesigner vindt webdesignen reteleuk

Wist je dat het ontwerpen van websites al mijn hobby was vóórdat ik wist dat ik er een job van kon maken? Ik geniet er ZO van! En daar profiteer jij als opdrachtgever maximaal van mee. Of dat bij een bureau niet hetzelfde is? Nah, niet altijd. Je zult ze er zeker tussen hebben, maar je zult ook te maken hebben met ‘Ik vind het wel leuk om creatief bezig te zijn, dus misschien is webdesignen wat voor mij’. 

Een freelance webdesigner maakt een hele bewuste keuze: freelance webdesignen. No shit, Sherlock. Maar echt: als je iets écht leuk vindt, kun je veel meer geven, veel beter worden en komt de passie uit je kleinste, gelakte of ongelakte, teentje. 

Dus, over die één op één match gesproken…

Die match moet er zijn. Van persoon tot persoon, van girlboss tot girlboss, van freelance webdesigner tot ambitieuze ondernemer die klaar is voor actie. Kennismaken? Let’s do it!

Sla deze blog op voor later op Pinterest:

Website laten maken maaike maakt merken

Hi, ik ben Maaike!

Motormuis, kerstmokken verzamelaar, sushi verslaafde, merk- en webdesigner voor ambitieuze vrouwen vanuit het mooie Rotterdam.

GRATIS E-BOOK

6x tips voor meer klanten via je website

Ik zie veel ondernemers die kansen mislopen met hun website om hun bezoekers over te halen om klant te worden.  Daarom maakte ik voor jou dit gratis e-book om jouw website te transformeren in een verkoopmachine! Zodat jij als expert de klanten en omzet krijgt die je verdient.

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

© 2018 - 2024 Maaike Maakt Merken