Het is mijn missie om strategische merken & websites te maken voor ambitieuze ondernemers waar ze trots op zijn!

Hi, ik ben Maaike

Jouw merk- & webdesigner! Vanuit een dorp boven Rotterdam (de mooiste rotstad die er is) werk ik aan stategische merken en websites waar mijn klanten trots op zijn. Oh, en ik ben gek op kerstmokken. 😅

Hiervoor heb ik bij internet bureaus gewerkt voor grote klanten zoals Ziggo, Philips Hue en Bosch. Verdiende goed geld. Ging zelfs als uitje met een bedrijf mee een weekend naar Spanje.

Maar nadat ik maar bleef hoppen van baan omdat ik dacht daar wel mijn geluk te vinden ging er een switch om. Ik zag veel ondernemers zonder een duidelijke merkstrategie én website. Die vervolgens geen klanten aantrekken, omdat ze niet goed zichtbaar zijn…

Maaike van Maaike Maakt Merken

Ik wilde ondernemers helpen een kneitergoede website neer te zetten mét een duidelijke merkstrategie..

.. zodat zij meer klanten aantrekken met hun huisstijl en website. Want in deze tijd van ondernemen is dit onmisbaar: Het zorgt voor herkenbaarheid en onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten.

In deze tijd is het niet meer degene die het beste is die de meeste klanten aantrekt, het is degene die zich het beste profileert en daarmee vertrouwen wint.

Dus startte ik in de avonduren en weekenden voor mezelf. Fast forward 2 jaar later en ik ben officieel Maaike Maakt Merken! Met genoeg omzet om fulltime voor mezelf te beginnen. Nu is het mijn doel om te doen waar ik het meest energie van krijg.

Dat is ambitieuze onderneemsters helpen bij het krachtig neerzetten van zichzelf online. Ik wil jou helpen trots te zijn op je bedrijf en uitstraling, tijd besparen, inspireren en energie geven. Want jij bent niet de enige waarbij het soms niet lukt!

Mijn verhaal

Toen ik nog een kleine Maaike was had ik als hobby het maken van websites en het bewerken van plaatjes, ik wist alleen nooit dat ik hier ook mijn werk van kon maken.

Ik werd dan ook erg gelukkig toen ik een studie vond waarin ik mijn liefde voor digitaal creatief bezig zijn kon combineren met research.

Na mijn studie ben ik lang op zoek geweest naar een bedrijf waar ik mijn creativiteit kwijt kon. Via meerdere hoog aangeschreven creatieve bedrijven heb ik als UX & visual designer gewerkt voor grote klanten als Bosch, GVB, Liberty Global (Ziggo) en Philips.

Maar ik miste het persoonlijke achter de opdrachten. Het liefst werk ik samen met mijn klant en kom ik in contact met de eindgebruiker om zo iets neer te zetten wat echt werkt. Nu, jaren na mijn studie, heb ik dat gevonden in mijn eigen bedrijf.

Ik zag al snel dat er veel winst te behalen (letterlijk) is met wat strategische aanpassingen op een website. En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een paar maanden van €0 naar €4000+ omzet per maand, door het inzetten van een strategische en mooie website vol personality. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

Wat moet je echt over mij weten?

  • Vraag het iedereen die mij kent en ze zeggen je: Maaike is verslaafd aan sushi.
  • Sinds september 2018 heb ik mijn motorrijbewijs
  • Ik heb twee katten en verander langzaam in een gek katten vrouwtje.
  • Ontwerpen en websites maken was al mijn hobby voordat ik wist dat ik er mijn baan van kon maken, ik geniet er nog steeds heel veel van!
  • Ik heb meer dan 21 kerstmokken, en proud of it 😁

Ik help nu ondernemers aan een sterke merk strategie & website zodat zij meer omzet genereren.

Misschien herken jij het volgende wel?

  • Toen ik begon heb ik goedkoop een logo laten maken of zelf gemaakt. Maar nu past deze niet meer bij mijn bedrijf!
  • Er zijn zoveel mensen die hetzelfde doen als dat ik wil doen. Hoe kan ik dan nog opvallen?
  • Ik probeer zelf mijn website te maken maar: wat plaats ik waar? Hoe zorg ik dat bezoekers op die knop klikken? Word ik zo wel serieus genomen?

 

Je bent niet de enige. Ik help je hier graag bij!

GRATIS E-BOOK

6x tips voor meer klanten via je website

Ik zie veel ondernemers die kansen mislopen met hun website om hun bezoekers over te halen om klant te worden.  Daarom maakte ik voor jou dit gratis e-book om jouw website te transformeren in een verkoopmachine! Zodat jij als expert de klanten en omzet krijgt die je verdient.

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

© 2018 - 2024 Maaike Maakt Merken