mmm

Goed design is goed voor business 

Of je nu een nieuw merk start of gaat rebranden: zet jezelf neer als professional. Dat wekt vertrouwen op en helpt jou je ideale klant te overtuigen. Jouw werk is al geweldig, nu verdien je een merk of dat dat weerspiegelt. Zoals de merken en websites hieronder.

Allereerst had ik in gedachte om zelf mijn website te gaan maken, maar nadat ik de stijl en voorbeelden van Maaike zag was ik eigenlijk meteen verkocht. Het scheelt veel tijd en je krijgt een mooi resultaat.

We hebben veel & goed contact gehad. Het design, de stijl, de kleuren van de website passen perfect bij mijn bedrijf. ?

Morgann ten Brink

Social media & events, Imogen Productions

Door de hulp en kennis van Maaike heb ik een website gewaar ik heel trots op ben. Deze kwaliteit en uitstraling had ik nooit in mijn eentje kunnen creëren. Ze gaat heel gedegen te werk. Ze stelt de juiste vragen en is ook kritisch. En creatief uiteraard. Ook is ze heel betrouwbaar, afspraak is afspraak. Ik zou zo een volgende website door haar laten bouwen en/of logo laten designen.

Annika van der Hoeven

Ken-Merk

Samenwerken met Maaike was niet alleen heel erg leuk, maar heeft voor ons bedrijf LMBK Surf-Camp ook een geweldig logo en website opgeleverd. Maaike geeft duidelijke opdrachten die helpen om je bedrijf goed in de markt te zetten, en het logo en de website passen helemaal bij de visie die wij hebben voor ons bedrijf. Bedankt Maaike!

Hiltsje Smilde

Surf camp eigenaar, LMBK Surf-camp

Maaike wist al snel wat voor uitstraling mijn website en logo moest krijgen. De samenwerking was geweldig. Maaike wist heel goed aan te sluiten bij mijn behoeftes.
ONTZETTEND blij met het resultaat!

Heel fijn dat ik nu zelf alles kan aanpassen, ben gelijk aan de slag!
Chantal Schenk

BMR Therapeut, Chantalschenk.nl

Tijdens het eerste contactmoment met Maaike voelde het eigenlijk al direct goed. Ze is enthousiast, ziet mogelijkheden en wist precies uit mijn enthousiaste verhaal de belangrijkste punten te halen. Juist bij het maken van een website zijn er zo veel mogelijkheden! Ik vond het heel fijn dat Maaike mij vroeg naar mijn wensen en voorkeuren, daarbij snel tot de kern kwam en dit vervolgens vertaalde naar een huisstijl en website. De vertaling van mijn ideeën en wensen was gelijk ontzettend goed. Maaike kan zich goed verplaatsen in jou en je bedrijf en denkt ook actief mee waardoor het op sommige vlakken voelt als een co-creatie. Ik ben onwijs blij en trots met het resultaat!

Melle Bouwhuis

Girlboss coach, Letsmakeyourday.nl

Toen ik hulp nodig had met het ontwerpen van een nieuwe website, zocht ik contact met Maaike. Ik had nog geen ervaring met het uit handen geven van dit soort werk maar Maaike gaf me meteen veel vertrouwen in een goed resultaat.

Naast het ontwerpen van een nieuwe website, heeft ze ook de huisstijl en een logo ontworpen die bij mij passen. De samenwerking met Maaike verliep erg fijn. Feedback werd goed opgepakt maar ook andersom liet ze zeker haar eigen mening horen over een idee. Samen zijn we snel tot een origineel ontwerp gekomen waar ik nu nog steeds heel blij mee ben.

Beau Schenk

Keukenmeid, Keukenmeid.com

Vanaf december neem ik weer opdrachten aan. Neem hier alvast contact met me op!

Mooi. Maar das nog niet alles..

Klanten die ik heb geholpen zijn zelfverzekerder, verkopen beter, zijn trotser op hun bedrijf en maken meer omzet.

Inspireren de bovenstaande voorbeelden jou om aan de slag te gaan met jouw merk of website? Plan een gratis intake in!

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

Adres

Elektroweg 254
3051ND, Rotterdam
(Bezoek alleen op afspraak)