Goed design is goed voor business 

Of je nu een nieuw merk start of gaat rebranden: zet jezelf neer als professional. Dat wekt vertrouwen op en helpt jou je ideale klant te overtuigen. Jouw werk is al geweldig, nu verdien je een merk of dat dat weerspiegelt. Zoals de merken en websites hieronder.

Maaike wist misschien nog wel beter wat ik voor ogen had. Dit had ik zelf nooit zo kunnen bedenken. Zowel mijn huisstijl, logo als website zien er fantastisch uit. Maaike hanteert een duidelijke plannen, is prettig in de omgang en professioneel. Ik kan Maaike Maakt Merken iedereen aanbevelen.

Mirella

Huiswerk Vastgoedstyling

Maaike voelt je heel goed aan, denkt creatief met je mee, houdt zich aan deadlines en afspraken en is een prettig laagdrempelig persoon om mee samen te werken. Ik ben echt superblij met het resultaat! … Op deze manier trek ik ook echt mijn ideale klant aan. Ik heb al veel positieve reacties gekregen en ook merk ik dat klanten me eerder weten te vinden via google en via mijn website.

Esther

Esther Scherpenzeel Fotografie

Website design yoga studio Rotterdam
Website design yoga studio Rotterdam
Website design yoga studio Rotterdam
Website design yoga studio Rotterdam

Mijn webshop was toe aan een flinke update en Maaike heeft me daar fantastisch bij geholpen! Ze heeft een professioneel design gemaakt wat ik zelf nooit voor elkaar had kunnen krijgen en ik word er elke keer weer blij van als ik ernaar kijk.

Het contact met Maaike was ook superfijn. Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen en er is alle ruimte voor feedback en vragen.
Zeker een aanrader als je een nieuwe website wilt laten maken!

Rinske

Gekkiggeit

Maaike kan met minimale input precies aanvoelen wat bij jou past. De eerste opzet was meteen raak, ongelofelijk mooi en helemaal passend bij de stijl en sfeer die ik wil uitstralen. Ze werkt snel en communiceert duidelijk wat ze nodig heeft. Echt top!

Cathy van den Berg

Friscat

Op zoek naar een website ontwerper én bouwer, iemand die meedenkt en waar ik na afloop ook zelf met de website verder kan. Die match heb ik gevonden bij Maaike Maakt Merken! En wat voor een match! 

Maaike voelde goed aan welke sfeer ik graag zou willen en ondanks dat dit anders was dan anders is het eindresultaat nog mooier en professioneler dan ik had durven hopen! Aanrader voor iedere ondernemer die zijn bedrijf serieus neemt. Het is de investering waard!

Nicole Minneboo

Minneboo Fotografie

Allereerst had ik in gedachte om zelf mijn website te gaan maken, maar nadat ik de stijl en voorbeelden van Maaike zag was ik eigenlijk meteen verkocht. Het scheelt veel tijd en je krijgt een mooi resultaat.

We hebben veel & goed contact gehad. Het design, de stijl, de kleuren van de website passen perfect bij mijn bedrijf.

Morgann ten Brink

Social media & events, Imogen Productions

Website design yoga studio Rotterdam

Maaike is creatief, professioneel, betrouwbaar en geeft altijd goede feedback en advies. Wat voor mij belangrijk was, was dat ik na het proces helemaal zelfstandig in de website kan werken. Hier heeft Maaike zonder twijfel voor gezorgd.

Jessica Wintz

Intentional Collective

Maaike heeft precies de creativiteit en ervaring die wij niet hebben voor het ontwikkelen van een website. In vrij korte tijd hebben we een compleet nieuw design wat past bij deze tijd en welke voorzien is van moderne techniek.

Dirk

PE-online

Samenwerken met Maaike was niet alleen heel erg leuk, maar heeft voor ons bedrijf LMBK Surf-Camp ook een geweldig logo en website opgeleverd. Maaike geeft duidelijke opdrachten die helpen om je bedrijf goed in de markt te zetten, en het logo en de website passen helemaal bij de visie die wij hebben voor ons bedrijf. Bedankt Maaike!

Hiltsje Smilde

Surf camp eigenaar, LMBK Surf-camp

Door de hulp en kennis van Maaike heb ik een website waar ik heel trots op ben. Deze kwaliteit en uitstraling had ik nooit in mijn eentje kunnen creëren. Ze gaat heel gedegen te werk. Ze stelt de juiste vragen en is ook kritisch. En creatief uiteraard. Ook is ze heel betrouwbaar, afspraak is afspraak. Ik zou zo een volgende website door haar laten bouwen en/of logo laten designen.

Annika van der Hoeven

Ken-Merk

Maaike wist al snel wat voor uitstraling mijn website en logo moest krijgen. De samenwerking was geweldig. Maaike wist heel goed aan te sluiten bij mijn behoeftes.
ONTZETTEND blij met het resultaat!

Heel fijn dat ik nu zelf alles kan aanpassen, ben gelijk aan de slag!
Chantal Schenk

BMR Therapeut, Chantalschenk.nl

Website design yoga studio Rotterdam

Toen ik hulp nodig had met het ontwerpen van een nieuwe website, zocht ik contact met Maaike. Ik had nog geen ervaring met het uit handen geven van dit soort werk maar Maaike gaf me meteen veel vertrouwen in een goed resultaat.

Naast het ontwerpen van een nieuwe website, heeft ze ook de huisstijl en een logo ontworpen die bij mij passen. De samenwerking met Maaike verliep erg fijn. Feedback werd goed opgepakt maar ook andersom liet ze zeker haar eigen mening horen over een idee. Samen zijn we snel tot een origineel ontwerp gekomen waar ik nu nog steeds heel blij mee ben.

Beau Schenk

Keukenmeid, Keukenmeid.com

Tijdens het eerste contactmoment met Maaike voelde het eigenlijk al direct goed. Ze is enthousiast, ziet mogelijkheden en wist precies uit mijn enthousiaste verhaal de belangrijkste punten te halen. Juist bij het maken van een website zijn er zo veel mogelijkheden! Ik vond het heel fijn dat Maaike mij vroeg naar mijn wensen en voorkeuren, daarbij snel tot de kern kwam en dit vervolgens vertaalde naar een huisstijl en website. De vertaling van mijn ideeën en wensen was gelijk ontzettend goed. Maaike kan zich goed verplaatsen in jou en je bedrijf en denkt ook actief mee waardoor het op sommige vlakken voelt als een co-creatie. Ik ben onwijs blij en trots met het resultaat!

Melle Bouwhuis

Girlboss coach, Letsmakeyourday.nl

Mooi. Maar das nog niet alles..

Klanten die ik heb geholpen zijn zelfverzekerder, verkopen beter, zijn trotser op hun bedrijf en maken meer omzet.

Inspireren de bovenstaande voorbeelden jou om aan de slag te gaan met jouw merk of website? Plan een gratis intake in!

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

© 2018 - 2024 Maaike Maakt Merken