Klaar voor een merk dat jou geld oplevert?

 

Samen maken we de kern van jouw bedrijf helder. Ik ontwerp een complete stijlgids met o.a. logo, kleurenpalet, lettertypes en social media visuals die passen bij jouw gewenste uitstraling.

Een goed merk..

✔     .. heeft een uniek logo, waardoor je opvalt en blijft hangen;

✔     .. onderscheid jou van je concurrenten door de kern van je bedrijf visueel te maken;

✔     .. geeft jou meer geluk in het ondernemen;

✔     .. wekt vertrouwen en blijft hangen;

✔     .. laat de juiste klanten verbonden voelen met jouw bedrijf;

✔     .. straalt professionaliteit uit;

✔     .. zorgt voor meer omzet.

Hoe ziet mijn proces eruit?

1. Merk mapping sessie

Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw business. Ik adviseer je en help je te vinden wat jij wil uitstralen. Dit is het uitgangspunt voor het maken van jouw merk. Dit vat ik samen in het Merk Fundament Document.

 

 • Merk Mapping Sessie online
 • Inspiratie huiswerk
 • Uitgebreide vragenlijst
 • Merk Fundament Document

2. Merk maken

Ik ontwerp één merk concept en presenteer deze uitgebreid aan jou. Vervolgens brainstormen we samen uitgebreid hierover en is het mogelijk om aanpassingen te doen.

 

 • Merk Concept Presentatie
 • Primair logo design
 • Custom kleurenpalet

3. Feedback

Nu kun je feedback geven en zal ik aanpassingen voor je maken. Dit mag je tot twee keer kosteloos doen. Dit is vrijwel altijd genoeg om je logo perfect te krijgen. 

 

 • 1-2 fonts geselecteerd voor jouw merk
 • Nog veel meer

4. Oplevering

Wanneer alles is uitgewerkt en goedgekeurd lever ik alle designdocumenten en tools op de formaten die je nodig hebt om overal je merk te kunnen laten shinen.

 

 • Vector, png, jpg
 • Fonts
 • Complete stijlgids

Wat krijg je allemaal?

 • Merk Mapping Sessie
 • Inspiratie huiswerk
 • Uitgebreide vragenlijst
 • Merk Fundament Document
 • Merk Concept Presentatie
 • Primair logo design
 • Custom kleurenpalet
 • 1-2 fonts custom geselecteerd voor jouw merk
 • Favicon
 • Alternatief logo/beeldmerk
 • 2 Social media post templates
 • Complete stijlgids
 • Bestanden pakket (png, jpg & svg)

Maaike is snel, analytisch, werkt kwalitatief en enorm aardig. Ze kijkt met je mee en ze geeft je tips en adviezen waar nodig.

Het lijkt alsof ze in mijn hoofd kon kijken door het bouwen van de website en brand die ik in mijn visie beoog, maar niet waar kon maken. Maaike maakt die vertaalslag en ik ben enorm dankbaar en blij dat ik haar heb ingeschakeld. Ik had dit van te voren echt niet verwacht!

Sinds de hele grote update en transformatie is er niet alleen onwijs veel veranderd aan mijn bedrijf, maar ook in mezelf. Dank je wel Maaike!

Sara Masotto

Styleformation.nl

Je investering

In dit pakket zit alles wat je nodig hebt voor een doordacht en sterk merk wat ervoor zorgt dat jij meer omzet draait. Je krijgt een hoop (zie hierboven). Wil je ook visitekaartjes, een website of ander drukwerk? Dan kun je je pakket uitbreiden.

Jouw unieke merk

€699

 • Merk Mapping sessie van 1 uur
We bepalen samen met een aantal opdrachten wat jouw merk moet uitstralen om jouw ideale klant aan te trekken
 • Live statusupdates 
Zodat je altijd weet wat de voortgang is van je website
 • Merk Fundament Document
Het doel & de achterliggende gedachte van jouw merk samengevat
 • Merk Concept Presentatie
Van 30 minuten om jouw merk aan je te presenteren, design keuzes te onderbouwen & samen te brainstormen
 • Primair logo + alternatief/beeldmerk
Inclusief 2 correctie rondes
 • Social Media Pakket
Met twee social media templates (post & story)
 • Complete Stijlgids
Met kleurenpalet, beeldmerk & lettertypes + pakket met alle bestandstypes die je nodig hebt (svg, jpg & png)
j

Extra correctie ronde

Heb je niet genoeg aan 2 correctierondes? Bijv. omdat je je later alsnog bedenkt of omdat je met veel meningen te maken hebt? Boek dan extra correctierondes of voeg ze later toe.

 

+ €99 per ronde

i

Extra's

Heb je een email handtekening nodig? Een visitekaartje, flyers, posters, banners? Een e-book laten ontwerpen of een advertentie? Laat het me weten en ik neem het mee in de offerte.

 

+ €80 p.u.

Website

Een wervende website die echt werkt in de stijl van jouw merk zorgt voor consistentie en een vertrouwde uitstraling.

In combinatie met dit pakket €200 korting.

Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW

Tijdens het eerste contactmoment met Maaike voelde het eigenlijk al direct goed. Ze is enthousiast, ziet mogelijkheden en wist precies uit mijn enthousiaste verhaal de belangrijkste punten te halen. Juist bij het maken van een website zijn er zo veel mogelijkheden! Ik vond het heel fijn dat Maaike mij vroeg naar mijn wensen en voorkeuren, daarbij snel tot de kern kwam en dit vervolgens vertaalde naar een huisstijl en website. De vertaling van mijn ideeën en wensen was gelijk ontzettend goed. Maaike kan zich goed verplaatsen in jou en je bedrijf en denkt ook actief mee waardoor het op sommige vlakken voelt als een co-creatie. Ik ben onwijs blij en trots met het resultaat!

Melle Bouwhuis

Girlboss coach, Letsmakeyourday.nl

Door de hulp en kennis van Maaike heb ik een website & merk gewaar ik heel trots op ben. Deze kwaliteit en uitstraling had ik nooit in mijn eentje kunnen creëren. Ze gaat heel gedegen te werk, vraagt om input vooraf wat heel goed is. Ze stelt de juiste vragen en is ook kritisch. En creatief uiteraard. Ook is ze heel betrouwbaar, afspraak is afspraak. Ik zou zo een volgende website door haar laten bouwen en/of logo laten designen.

Annika van der Hoeven

ken-merk.nl

Maaike wist al snel wat voor uitstraling mijn website en logo moest krijgen. De samenwerking was geweldig. Maaike wist heel goed aan te sluiten bij mijn behoeftes.
ONTZETTEND blij met het resultaat!

Heel fijn dat ik nu zelf alles kan aanpassen, ben gelijk aan de slag!
Chantal Schenk

BMR Therapeut, Chantalschenk.nl

Samenwerken met Maaike was niet alleen heel erg leuk, maar heeft voor ons bedrijf LMBK Surf-Camp ook een geweldig logo en website opgeleverd. Maaike geeft duidelijke opdrachten die helpen om je bedrijf goed in de markt te zetten, en het logo en de website passen helemaal bij de visie die wij hebben voor ons bedrijf. Bedankt Maaike!

Hiltsje Smilde

LMBK Surf-camp

Yes, ontwerp mijn unieke merk!

Plan een gratis intake in en we gaan samen aan de slag! 

Hi, ik ben Maaike

Jouw motormuis, sushi verslaafde, merk- & webdesigner! Vanuit Rotterdam (de mooiste rotstad die er is) werk ik aan stategische merken en websites waar mijn klanten trots op zijn. 

Hiervoor heb ik bij internet bureaus gewerkt voor grote klanten zoals Ziggo, Philips Hue en Bosch. Verdiende goed geld. Ging zelfs als uitje met een bedrijf mee een weekend naar Spanje.

Maar nadat ik maar bleef hoppen van baan omdat ik dacht daar wel mijn geluk te vinden ging er een switch om. Ik zag veel ondernemers zonder een duidelijke merkstrategie én website. Die vervolgens geen klanten aantrekken, omdat ze niet goed zichtbaar zijn…

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

© 2018 - 2024 Maaike Maakt Merken