Uitleg video’s

Ik doe mijn best om je website zo te bouwen dat het heel makkelijk is om alles zelf te onderhouden en aan te vullen! De website is daarom gebouwd in mijn favoriete visual builder thema: Divi. Dit lifetime premium systeem t.w.v. €249 zit gratis bij je website pakket.

Inloggen

Om je website veiliger te maken log je niet in via de standaard link van wordpress, maar via een aparte link.

Updates

Updates draaien is belangrijk voor een veilige website. Doe dit minstens 1x per maand. Doe niet zomaar grote updates zoals WordPress & Divi. Maak altijd eerst een backup en controleer of alles nog werkt! (zoals bijv. plugins en formulieren).

Backups

Doe dit altijd voordat je aanpassingen gaat doen! Als er dan iets mis gaat kun je alles terugzetten.

Pagina aanpassingen

In deze video doe ik voor hoe je tekst, links, buttons en afbeeldingen aanpast op je website.

Blogpost maken

Ik laat je zien hoe je een blogpost maakt (als ik een blog heb ontworpen voor je). Ook laat ik zien hoe titels zoals H1 en H2 werken.

Instagram Feed

Heb ik jouw instagram feed toegevoegd aan je website? Dan moet je deze nog even linken, dat doe je zoals in de video. Dit moet eens in de zoveel tijd opnieuw.

Pagina toevoegen

Ik laat in deze video zien hoe je een nieuwe pagina toevoegt in de juiste stijl van je website. Ook laat ik zien hoe je SEO zoekwoorden toevoegt en hoe je de pagina aan je menu toevoegt.

Footer aanpassen

De footer is het content blok onderin je website die je op elke pagina ziet. Deze pas je op een andere manier aan dan standaard pagina’s. Ik laat je in deze video zien hoe.

SEO aanpassingen

SEO optimaliseren is aan te raden om goed in Google gevonden te worden. Ik doe een basis set-up bij oplevering van je website. Hoe en waar je verder kunt optimaliseren laat ik zien in deze video. Let op: dit is een vak apart, als je dit zo optimaal mogelijk wil kun je het best een SEO expert inschakelen.

Help: visual builder blijft laden

Probeer je een pagina aan te passen en blijft de visual builder maar laden? Dat is vervelend. Maar je kunt dit op deze manier oplossen:

Menu aanpassen

Ik laat in deze video zien hoe je de links in het menu aanpast. 

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

© 2018 - 2024 Maaike Maakt Merken