Het is mijn missie om mooie, wervende merken & websites te maken voor ambitieuze ondernemers!

Hi, ik ben Maaike

26 jaar en woon in de mooiste rotstad die er is. Vanuit Rotterdam werk ik in mijn eigen bedrijf aan merken, logo’s en websites. Oh, en ik ben gek op kerstmokken…

Mijn verhaal

Toen ik nog een kleine Maaike was had ik als hobby het maken van websites en het bewerken van plaatjes, ik wist alleen nooit dat ik hier ook mijn werk van kon maken.

Ik werd dan ook erg gelukkig toen ik een studie vond waarin ik mijn liefde voor digitaal creatief bezig zijn kon combineren met research.

Na mijn studie ben ik lang op zoek geweest naar een bedrijf waar ik mijn creativiteit kwijt kon. Via meerdere hoog aangeschreven creatieve bedrijven heb ik als UX & visual designer gewerkt voor grote klanten als Bosch, GVB, Liberty Global (Ziggo) en Philips.

Maar ik miste het persoonlijke achter de opdrachten. Het liefst werk ik samen met mijn klant en kom ik in contact met de eindgebruiker om zo iets neer te zetten wat echt werkt. Nu, 5 jaar na mijn studie, heb ik dat gevonden in mijn eigen bedrijf.

Wat moet je echt over mij weten?

 

  • Vraag het iedereen die mij kent en ze zeggen je: Maaike is verslaafd aan sushi.
  • Sinds september 2018 heb ik mijn motorrijbewijs én een motor. Nu probeer ik bij elke zonnestraal die zich nog laat zien erop uit te gaan.
  • Ontwerpen en websites maken was al mijn hobby voordat ik wist dat ik er mijn baan van kon maken, ik geniet er nog steeds heel veel van!
  • Ik heb meer dan 21 kerstmokken, en proud of it 😁

Herken jij je in het volgende?

 

✔     Ik heb geen geld om investeringen te doen. Eerst moet ik klanten krijgen, en dan kan ik misschien gaan investeren.

✔     Toen ik begon heb ik goedkoop een logo laten maken of zelf gemaakt. Maar nu past deze niet meer bij mijn bedrijf!

✔     Er zijn zoveel mensen die hetzelfde doen als dat ik wil doen. Hoe kan ik dan nog opvallen?

✔     Ik probeer zelf mijn website te maken maar: wat plaats ik waar? Hoe zorg ik dat bezoekers op die knop klikken? Word ik zo wel serieus genomen?

 

Ik eerst wel. Maar nu kan ik je erbij helpen.

GRATIS E-BOOK

6x tips voor meer klanten via je website

Ik zie veel ondernemers die kansen mislopen met hun website om hun bezoekers over te halen om klant te worden.  Daarom maakte ik voor jou dit gratis e-book om jouw website te transformeren in een verkoopmachine! Zodat jij als expert de klanten en omzet krijgt die je verdient.

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

© 2018 - 2024 Maaike Maakt Merken