Gratis e-book!

6x tips voor meer klanten via je website

Vul hierboven je email in en krijg ‘m direct. Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.

Herken jij dit?

✕    Je hebt uren tijd zitten in je website, maar er komen geen klanten
✕    Er komen wel mensen op je website, maar ze doen geen aankoop
✕    Je hebt je website zelf gemaakt maar totaal geen idee of die goed is

 

Ik zie veel ondernemers die kansen mislopen met hun website om hun bezoekers over te halen om klant te worden. Ze missen een aantal dingen en worden overschaduwd door de concurrentie.. ZONDE!

In dit gratis e-book geef ik jou 6 tips om jouw website te transformeren in een verkoopmachine! Zodat jij als expert de klanten en omzet krijgt die je verdient.

Na het lezen van dit e-book weet jij…

   Welke fout 80% van de ondernemers maakt waardoor er geen resultaat met een website behaald wordt
  Wat er mis gaat op jouw website
  Hoe jij je klanten overtuigd om JOU te kiezen ipv je concurrent
  Hoe je jouw aanbod 5x makkelijker verkoopt door een problemen op te lossen
   Hoe het voor jouw klanten super duidelijk wordt dat JIJ de expert bent die ze moeten hebben
   Hoe jij je bezoekers aanzet tot actie: kopen nu!

 

In dit gratis e-book geef ik jou 6 tips om jouw website te transformeren in een verkoopmachine! Zodat jij als expert de klanten en omzet krijgt die je verdient.

Ga nu ECHT aan de slag met de eerste stap om je klanten te overtuigen via je website!

Download GRATIS het e-book ‘6x tips voor meer klanten via je website’ nu!

Dit is Maaike

Ik ben jouw merk- en webdesigner!

Na jaren voor grote bedrijven zoals Ziggo, Philips Hue en Bosch gewerkt te hebben was ik er klaar mee. Ik werkte aan grote websites, apps en interfaces. Ging op dure uitjes met collega’s en had de nieuwste laptop. Maar ik was veel liever in de avonduren bezig met mooie dingen ontwerpen voor vrienden en familie. Voor hen kan ik echt een verschil maken en het persoonlijke contact is veel leuker.

Het maken van een merk of website en het daarmee opvallen voor jouw klanten kan erg moeilijk zijn als: je niet verder komt dan een standaard template, je geen idee hebt waar je moet beginnen, geen tijd hebt of maar geen klanten krijgt via je website. Dus zag ik een kans om naast mijn vrienden ook andere ambitieuze onderneemsters te helpen!

Deze ondernemers gingen je voor

Samenwerken met Maaike was niet alleen heel erg leuk, maar heeft voor ons bedrijf LMBK Surf-Camp ook een geweldig logo en website opgeleverd. Maaike geeft duidelijke opdrachten die helpen om je bedrijf goed in de markt te zetten, en het logo en de website passen helemaal bij de visie die wij hebben voor ons bedrijf. Bedankt Maaike!

Hiltsje Smilde

Surf camp eigenaar, LMBK Surf-camp

Maaike heeft voor ons bedrijf een hele mooie website gemaakt. De stijl en uitstraling is exact zoals we voor ogen hadden. De communicatie verloopt heel soepel en is duidelijk. Met name de merk mapping sessie aan het begin vonden we erg leuk en zette ons echt aan het denken over ons merk. Bedankt Maaike!

Tim de Boer

Interieurontwerper, Atelier09.nl

Maaike wist al snel wat voor uitstraling mijn website en logo moest krijgen. De samenwerking was geweldig. Maaike wist heel goed aan te sluiten bij mijn behoeftes.
ONTZETTEND blij met het resultaat!

Heel fijn dat ik nu zelf alles kan aanpassen, ben gelijk aan de slag!
Chantal Schenk

BMR Therapeut, Chantalschenk.nl

Download GRATIS het e-book ‘6x tips voor meer klanten via je website’ nu!