Module 1

Vul jouw brand-bio in

Het doel hiervan is jouw boodschap duidelijk krijgen voor jezelf & jouw merk onderscheiden van de rest.

Voorbeelden:

  • Als speciale bruidsjurkontwerper  ontwerp ik een jurk waar er maar één van is, zodat de toekomstige bruid een jurk draagt die geen enkel ander heeft, waardoor zij tijdens de grote dag straalt van geluk en de jurk een familiestuk wordt.
  • Als webdesigner  ontwerp ik websites die naast supermooi en af ook makkelijk aan te passen zijn zodat mijn klant, de ambitieuze ondernemer, mij niet altijd nodig heeft voor aanpassingen en zelf dingen kan aanpassen, waardoor zij niet bang is om zelf haar website te verbeteren en zich hierdoor trotser en zelfverzekerder over haar website en bedrijf voelt.
  • Mijn onderzoekende website brainstormssessies  zorgen ervoor dat fotografen hun website efficiënt opzetten, zodat hun prachtige foto’s goed gevonden (gaan) worden, waardoor hun aanvragen voor fotoshoots toenemen.
Opdracht: Bekijk de voorbeelden, download de aanpasbare PDF (of pak pen & papier!) en schrijf jouw brand bio uit!

Maak je merk in 1 dag!

Module 1: Jouw Brand Bio

Module 2: Jouw Ideale Klant

Module 3: Look & Feel van jouw merk

Module 4: Aan de slag met jouw Merk Bord!

Module 5: Kies jouw merk template

Module 6: Maak jouw merk stijlgids!

Module 7: Exporteren

Module 8: Laatste tips

Met het juiste merk verandert alles!

Kom je er niet uit?

Lukt het niet met het technische gedeelte? Dat is niet erg! Ik kan je helpen.

Bestel de 'Help me een handje' upgrade als je extra hulp nodig hebt van mij als designer bij de technische design onderdelen van module 6 & 7.  

Voor €97 krijg jij op basis van een vragenlijst met jouw input van module 1-5 je eigen logo & merk stijlgids toegestuurd.