fbpx

Wil jij een website die jouw bezoekers omzet in klanten?

Het is mijn missie om strategische merken & websites te maken voor ambitieuze ondernemers waar ze trots op zijn!

Zodat jij meer klanten aantrekt, meer tijd over houdt & meer omzet maakt.

Hi, ik ben Maaike

Jouw motormuis, sushi verslaafde, merk- & webdesigner! Vanuit Rotterdam (de mooiste rotstad die er is) werk ik aan stategische merken en websites waar mijn klanten trots op zijn. 

Hiervoor heb ik bij internet bureaus gewerkt voor grote klanten zoals Ziggo, Philips Hue en Bosch. Verdiende goed geld. Ging zelfs als uitje met een bedrijf mee een weekend naar Spanje.

Maar nadat ik maar bleef hoppen van baan omdat ik dacht daar wel mijn geluk te vinden ging er een switch om. Ik zag veel ondernemers zonder een duidelijke merkstrategie én website. Die vervolgens geen klanten aantrekken, omdat ze niet goed zichtbaar zijn…

Ik zag al snel dat er veel winst te behalen (letterlijk) is met wat strategische aanpassingen op een website. En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een paar maanden van €0 naar €6000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een strategische en mooie website vol personality. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

GRATIS EBOOK
6x tips voor meer klanten via je website
Ik zie veel ondernemers die kansen mislopen met hun website om hun bezoekers over te halen om klant te worden. Ze missen een aantal dingen en worden overschaduwd door de concurrentie.. ZONDE!

In dit gratis e-book geef ik jou 6 tips om jouw website te transformeren in een verkoopmachine! Zodat jij als expert de klanten en omzet krijgt die je verdient.

Maaike heeft voor mij een website en huisstijl gemaakt en ik had niet blijer kunnen zijn! Het gehele proces verliep bijzonder soepel.

Maaike is creatief, professioneel, betrouwbaar en geeft altijd goede feedback en advies. Wat voor mij belangrijk was, was dat ik na het proces helemaal zelfstandig in de website kan werken. Hier heeft Maaike zonder twijfel voor gezorgd en altijd duidelijke uitleg gegeven voor al mijn vragen. 🙂 Dank je wel Maaike!

Jessica Wintz

Intentional Collective

Waar kan ik je mee helpen?

Jouw unieke merk

Samen krijgen we de kern van jouw bedrijf helder. Ik ontwerp een complete stijlgids met o.a. logo, favicon, lettertypes en social media visuals die passen bij jou.

Een website die voor jou werkt

Wil jij serieus genomen worden met een prachtige website die iedereen begrijpt? Een investering die zichzelf terugverdient! Houd tijd over voor waar jij écht goed in bent.

Iets ingewikkelders

Wil je een online leeromgeving of webshop toevoegen aan je website? Laten we even bellen om de mogelijkheden te bespreken! Kom hier met me in contact.

Allereerst had ik in gedachte om zelf mijn website te gaan maken, maar nadat ik de stijl en voorbeelden van Maaike zag was ik eigenlijk meteen verkocht. Het scheelt veel tijd en je krijgt een mooi resultaat.

We hebben veel & goed contact gehad. Het design, de stijl, de kleuren van de website passen perfect bij mijn bedrijf.

Morgann ten Brink

Social media & events, Imogen Productions

Door de hulp en kennis van Maaike heb ik een website waar ik heel trots op ben. Deze kwaliteit en uitstraling had ik nooit in mijn eentje kunnen creëren. Ze gaat heel gedegen te werk. Ze stelt de juiste vragen en is ook kritisch. En creatief uiteraard. Ook is ze heel betrouwbaar, afspraak is afspraak. Ik zou zo een volgende website door haar laten bouwen en/of logo laten designen.

Annika van der Hoeven

Ken-merk.nl

Maaike heeft voor ons bedrijf een hele mooie website gemaakt. De stijl en uitstraling is exact zoals we voor ogen hadden. De communicatie verloopt heel soepel en is duidelijk. Met name de merk mapping sessie aan het begin vonden we erg leuk en zette ons echt aan het denken over ons merk. Bedankt Maaike!

Tim de Boer

Interieurontwerper, Atelier09.nl

Maaike wist al snel wat voor uitstraling mijn website en logo moest krijgen. De samenwerking was geweldig. Maaike wist heel goed aan te sluiten bij mijn behoeftes.
ONTZETTEND blij met het resultaat!

Heel fijn dat ik nu zelf alles kan aanpassen, ben gelijk aan de slag!
Chantal Schenk

BMR Therapeut, Chantalschenk.nl

Branding & Websites

info@maaikemaaktmerken.nl

© 2021 Maaike Maakt Merken

Adres

Elektroweg 254
3051ND, Rotterdam
(Bezoek alleen op afspraak)